column

Beste kaasliefhebbers,

Beste kaasliefhebbers,

01-06-2019

De maand juni is alweer aangebroken. Met de Pinksterdagen, Vaderdag en de start van een nieuw seizoen in het vooruitzicht hebben wij genoeg redenen om een lekker stuk kaas aan te snijden. Eigenlijk is er altijd wel een goede reden.

De zomer is het beste seizoen om kaas te maken; er staan volop gras, bloemen en kruiden in de weiden. Vooral op bergweiden produceren koeien-, geiten- en schapenmelk van uitstekende kwaliteit, die verwerkt wordt tot aromatische kazen.

Wil je indruk maken met een zomerse kaasplank? Zorg ervoor dat je bij de zomerkazen lekkere frisse garnituren gebruikt. Denk daarbij aan aardbeien, abrikozen, frambozen, verse noten of kies eens voor onze kaasdip met abrikozen en witte wijn. Wij helpen je graag met het samenstellen van de perfecte zomerse kaasplank! Graag tot ziens bij Zuivelhoeve Alkmaar! Enkele zomerkazen: Epoisses, Roquefort, Reblochon, Saint-Nectaire

Johan Grooten & Jerry Habets Magdalenstraat 11 Alkmaar 072-5113422 alkmaar@kaashuistromp.nl www.zuivelhoeve-winkels.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).