column

Rouwbegeleiding

Rouwbegeleiding

01-06-2019

Hoe leef je verder na verlies van een dierbare?

Kies als nabestaande voor steun bij rouw: 06-11445637

Als je iemand verliest waar je van houdt, lijkt je leven stil te staan. Niets is meer hetzelfde. Een aantal maanden na de uitvaart wordt het ook stiller in huis, is er minder aanloop en zijn er minder telefoontjes. Je familie en vrienden gaan door met het eigen leven. Hoe kun jij nog verder leven zonder die ander? Kun je nog wel genieten zonder die ander? Heeft jouw eigen leven nog zin, als die ander er niet meer is? Gesprekken met een rouwtherapeut kunnen dan heel steunend zijn om door je verdriet heen te werken en tot een nieuw emotioneel evenwicht te komen. Zo kun je met rouwbegeleiding weer nieuwe zingeving voor je eigen leven gaan vinden. Eva Snieder-Nieuwhof heeft met haar praktijk voor rouwbegeleiding
- De Spiegelboog, al zeer veel mensen begeleid vanuit diepe rouw terug naar het leven.

De kosten van rouwbegeleiding door De Spiegelboog worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Bel Eva voor informatie: 06-11445637 of mail naar info@despiegelboog.nl

Eva Snieder-Nieuwhof | 06-11445637 info@despiegelboog | www.despiegelboog.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Alkmaar Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).