bruisende zaken

Huidverbetering op de eerste plaats!

Huidverbetering op de eerste plaats!

01-06-2019

Tijdens de uitreiking afgelopen 14 april van de Beauty Awards 2019 heeft Jennifer Haak, eigenaresse van Salon Beeldschoon, de 2e prijs behaald in de Categorie Schoonheidsspecialiste van het jaar.

Boek online: salonbeeldschoon.mytreatwell.nl

“Dit jaar deed ik voor het eerst mee en ik ben heel trots op hoever ik ben gekomen. Sowieso kan ik zeggen dat ik als enige uit Noord-Holland door de voorrondes heen ben gekomen en de nominatie in de wacht heb gesleept.

In het juryrapport kan ik mij wel vinden. Voor mij staat het resultaat van mijn behandeling en het vakkundig uitvoeren hiervan voorop. Ik focus mij al jaren op het naar een steeds hoger niveau tillen van de behandelingen. Dit doe ik d.m.v. het volgen van trainingen en door te werken met de meest vernieuwende maar ook veilige apparatuur en technieken. Zoals bijvoorbeeld Ultrasound en Microneedling.

Ook geef ik tijdens de behandelingen graag een duidelijke uitleg aan de klant over hoe de huid werkt en wat het beste zou zijn om de huid in topconditie te krijgen.

Ik ben blij dat de ‘mystery guest’ dit ook zo heeft ervaren. Bij verbeterpunten: “Geen!” stond er in mijn rapport. Dat is waar ik het voor doe! Mijn verbeter punten liggen bij het maken van een marketingplanning en een vernieuwde website. Hier ga ik zeker mee aan de slag. Wel blijf ik bij mijn eigen focus; huidverbetering en de wensen van mijn klanten op de eerste plaats.”

Gespecialiseerd in: • Permanente make-up • Acne • Couperose / Rosacea • Anti-aging • Microdermabrasie • Chemische peelings • Ultrasound • Microneedling

Laat 38, Alkmaar | 06 528 257 48 salonbeeldschoon.mytreatwell.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).