bruisende zaken

De Allround kapster tussen Bergen en Alkmaar

De Allround kapster tussen Bergen en Alkmaar

01-07-2019

Astrid wilde al sinds ze een klein meisje was kapster worden. Een scooterongeluk zorgde ervoor dat dit helaas niet kon. Na een periode ander werk te hebben gedaan is ze toch haar droom achterna gegaan. In 2013 opende zij haar eigen haarstudio.

“Een bezoek aan de kapper is een uitje”

Astrid heeft aan het All-in college in Alkmaar haar diploma gehaald als Allround kapster. Dit betekent dat ze eigenlijk alles kan als kapster, daarom is iedereen ook welkom in Astrid’s Haarstudio; man, vrouw, jong en oud. Die diversiteit zie je ook terug in de haarstudio aan de Groeneweg. Er is voor iedere klant iets wat bij hem of haar past. Van een herenkapsel tot een feestelijk bruidskapsel; alles is mogelijk op de Groeneweg.

Botanéa

L’Oréal Professionnel heeft de natuur en wetenschappelijk onderzoek samengebracht om Botanéa te maken, met slechts drie ingrediënten die geoogst zijn in India. Indigo, Cassia en Henna vormen het hart van de eerste 100% plantaardige haarkleuring van L’Oréal Professionnel. Wie op zoek is naar een natuurlijke, professionele kleurbehandeling in de salon, zal een nieuwe wereld ervaren met de natuurlijke haarkleuring van Botanéa.

Astrid neemt voor al haar klanten de tijd omdat zij vindt dat het leuk moet zijn om naar de kapper te gaan, het moet een moment voor jezelf zijn. “Ik bied graag een luisterend oor en zorg voor een gezellige, ongedwongen sfeer. Het leuke is dat je in de loop der tijd een persoonlijk band opbouwt met je vaste klanten. Daardoor weet je precies wat ze wel of niet willen.” Astrid’s Haarstudio is op afspraak geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op dinsdag van 9.00 tot 21.00 uur.

Groeneweg 70 Alkmaar | 06-16042121 astrid-bakker1971@live.nl | www.astridshaarstudio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).