Bruisend Puzzelen

Streep 7 van de 8 woorden in de puzzel weg. Gebruik daarvoor je muis of veeg met je vinger over je scherm. Het overgebleven woord is het antwoord.
Vul het antwoord in met je contactgegevens en maak kans op de mooie prijs.
Zin om nog meer puzzels te maken? Kijk dan ook eens bij de puzzels van de andere regio's!

PUZZELOPLOSSING INSTUREN

Hierbij geef ik toestemming aan Nederland Bruist om mijn e-mailadres (indien ik winnaar ben) door te geven aan het bedrijf dat verband houdt met deze puzzel. Ben ik niet in de prijzen gevallen? Dan verwijdert Nederland Bruist mijn gegevens aan het einde van de desbetreffende maand.

Door het insturen van deze puzzeloplossing, geef ik toestemming om eenmalig acties en/of kortingen te ontvangen van het bedrijf dat verband houdt met deze puzzel.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).

Ben je niet in de prijzen gevallen met puzzelen? Dan verwijderen wij jouw gegevens aan het einde van de desbetreffende maand.


Nog meer bruisende puzzels


Bergen op Zoom bruist


Breda bruist


Den Bosch bruist


Etten Leur bruist


Ginneken bruist


Land van Cuijk bruist


Nijmegen bruist


De Overbetuwe bruist


De Peel bruist


Prinsenbeek bruist


De Reeshof bruist


SchildeSchoten bruist