column

Wie mooi wil zijn, moet                   pijn lijden...

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden...

01-09-2019

Dit wordt af en toe door mijn klanten lachend gezegd na een bindweefselmassage in het gelaat. Deze behandeling is dan ook vrij pittig en niet geheel pijnloos, toch is dit één van de populairste behandelingen!

Bindweefselmassage is een diepe intensieve massage techniek, gericht op het zelfherstellend vermogen van de huid, waarbij de onderste laag van de huid door middel van intensieve knedingen wordt geprikkeld. Bindweefselmassage wordt gebruikt bij huidveroudering, littekens, onzuivere huid, pigmentvlekken en vale huid die niet goed doorbloed is. Deze huidproblemen kun je aanpakken door regelmatig een bindweefselmassage te ondergaan.

Nu is de vraag natuurlijk hoe vaak je deze behandeling moet doen? Dat hangt er vanaf wat je doel is, wil je de huid een flinke boost geven dan kan dat in een kuurverband van eenmaal per week of eens in de twee weken.

Wil je het gebruiken als een onderhoudskuur dan is eens in de 6 weken genoeg.

Ondanks dat het best gevoelig is, is het eigenlijk ook heel ontspannend. Je krijgt mijn volledige aandacht en uiteraard hoort er een reinigings- en afsluitingbehandeling bij die heel ontspannend is! Na deze behandeling voel je onmiddelijk dat je huid reageert en is het resultaat meteen zichtbaar voor je omgeving.
 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je deze behandeling ook eens ondergaan? Dan kun je bij mij in juni een afspraak maken voor een bindweefselmassage behandeling intensief, met Cosmedix Pomegranate Peel voor o.a. anti age & mooie glow. Nu 60 minuten voor € 69,- (normaal € 80,-) Voor nieuwe klanten vindt vooraf een gratis intake gesprek plaats.

Schoonheidssalon Maresa Joostlaan 2 Almere 06-10246148 www.schoonheidssalonmaresa.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).