column

Je alleen, anders, gek of                   ‘buitenaards’ voelen

Je alleen, anders, gek of ‘buitenaards’ voelen

01-09-2019

Je unieke zelf blijven en toch aansluiting vinden bij anderen.

“Ik voel me zo alleen.... Mijn wereld is niet die van jou... Van niemand eigenlijk... Dus niemand snapt mij eigenlijk... En daarom ga ik mijn eigen gang... Of ik pas me aan... Al heel lang... Omdat dat de enige manier is om mijzelf te snappen... En om me nog een beetje ok te voelen... Maar ik hoop... Dat ooit iemand mij wel snapt... En dat ik dan ook de wereld kan gaan snappen.... En er misschien zelfs van kan gaan houden... En dat mensen mij leuk vinden... Gewoon omdat ik ben wie ik ben... Hoe gek of hoe anders ook dan de anderen... Dat hoop ik...” Dit zijn gevoelens van veel kinderen en volwassenen die bij mij in de praktijk komen. Ze voelen zich anders, gek of soms zelfs ‘buitenaards’ en kunnen maar moeizaam meedoen in het geheel.

Samen kijken we naar balans, hoe kun je je unieke zelf blijven, je unieke creativiteit gaan laten zien en daarnaast toch aansluiting vinden bij anderen.

Kijk voor meer informatie op de website

De Steiger 77, unit 19b, Almere | 06-51745149 suzan@expressie-gewaarzijn.nl | www.expressie-gewaarzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).