column

 Maak je artistieke             droom waar

Maak je artistieke droom waar

01-09-2019

Teken en schilderlessen bij u in de buurt!

Bij Seasons weten we precies hoeveel u van kunst houdt.

We passen de teken- en schilderlessen helemaal aan de wensen van de cursisten en geven u alle hulp die u nodig heeft om uw artistieke vaardigheden verder te ontwikkelen. Het lesprogramma is heel interessant, zeer uitgebreid en leuk. De cursus beslaat een brede selectie van onderwerpen, van figuratief tot landschappen, van stillevencomposities tot meer moderne en kleurrijke abstracte studies en portretten. Terwijl u uw artistieke vaardigheden aan het ontwikkelen bent, zult u algemene stijlcomposities, specifieke kunstmediums (oliepastelkrijt, aquarelverf en acrylverf) en welk papier of canvas het beste is, leren en begrijpen, zodat u zich hierop in de toekomst kunt focussen.

Onze cursisten zijn erg enthousiast over onze cursussen. In de meeste gevallen is de dag van de cursus het hoogtepunt van de week. Onze cursisten hebben het altijd over het feit dat ze zoveel beter zijn geworden en dat onze innovatieve schildercursus hun verwachtingen overtreft. Ik zie er naar uit om u bij onze volgende cursus te zien, ik weet zeker dat u zal genieten van The Seasons Art Class®! Aicheline Everts

De volgende cursussen beginnen 17 sep. overdag en 18 september ’s avonds!

De Steiger 77 Almere | 036-5252847 www.schilderlessen-almere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).