column

Yoga Light met 50% korting!

Yoga Light met 50% korting!

01-09-2019

Als u dit stukje leest, is mijn vakantie alweer voorbij. Ik schrijft dit op een zwoele zomeravond, onder de zacht wuivende palmen, terwijl een lichte bries vanuit de oceaan over ons trekt. Vanavond ‘koelt het af’ tot een graad of 23 en morgen gaat het opnieuw 26 tot 28 graden worden, met een strakblauwe lucht. Als je van wat warmer weer houdt is het hier meer dan goed uit te houden. En het is hier prima bijkomen van een jaar hard werken. Lekker uitrusten, het tempo ligt veel lager dan in een gewone week. En toch vliegt de tijd!

Morgen alweer naar huis en dan de plannen voor het nieuwe seizoen uitwerken en omzetten in acties. Het wordt het 16e jaar van Ganesha Almere, wat betekent dat de 15e verjaardag er aan komt. In oktober 2004 werd Ganesha Almere geopend en in de jaren daarna groeide het uit tot wat het nu is.

En nog steeds en steeds opnieuw komen er dingen bij, worden er nieuwe inspiraties omgezet in een nieuw aanbod.

Één van de dingen die ik dit komende jubileumjaar verder vorm wil geven is de Yoga Light op vrijdagmiddag. Vijf kwartier bestemd voor mensen voor wie het zoeken naar ontspanning en zingeving hand in hand gaan, terwijl het lichaam aangeeft dat het niet meer kan wat vroeger kon. Yoga beoefenen vanaf een stoel, of steunend op de stoel, of liggend op de mat. Met aanpassingen aan wat je lichaam wél kan. Natuurlijk moet je dan een drempel over, zoals in het accepteren van de beperkingen van je fysieke mogelijkheden. Wat je er voor terug krijgt is de ervaring dat je andere dingen wél kunt doen. En dat ook die ontspanning geven. En bewustwording.

Wil je het zelf ervaren? Maak kennis met een strippenkaart van 5 lessen voor € 52,50. En besluit je daarna door te gaan? Dan krijg je 50% korting op de eerstvolgende strippenkaart. Meld je aan voor de Yoga Light, op vrijdagmiddag van 15.45
- 17.00 uur.

Ganesha Almere | Rodinweg 59 Almere | 06-53744367 | Astrid Boutkan en Frans Zwagemakers | www.ganesha-almere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).