bruisende zaken

Toe aan een massage?

Toe aan een massage?

01-10-2019

Last van diverse onverklaarbare lichamelijke klachten zoals ongemakken door stramme en stijve spieren, starheid, fysieke stress en vermoeidheid? Dan kan massagetherapie, sporttherapie of functioneel lichaamstherapie een uitkomst bieden.

Kijk op www.trainingscenterdesportclub.nl voor alle mogelijkheden bij De Sportclub.

 

Ben je nieuwsgierig hoe wij deze massages overbrengen?

Maak dan een afspraak via 06 27012769.

De prijzen zijn al vanaf € 15,- voor 15 minuten en zo opbouwend naar een behandeling van 90 minuten.

Door de werkwijze van De Sportclub raak je beter in balans na een fysieke training en heb je de volgende keer weer voldoende energie om te gaan sporten!

 

Massagetherapie heeft als kenmerk dat de massages altijd beginnen vanuit een ontspannen stilte, zijnshouding. Sporttherapie binnen deze sessie kunnen uiteenlopende sport gerelateerde klachten en blessures behandeld worden. Functionele lichaamstherapie dit is een holistische aanpak voor het ontspannen en herstellen van vastzittende lichamelijke structuren.

Trainingscenter De Sportclub Palmpolstraat 39 Almere www.trainingscenterdesportclub.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).