bruisende zaken

Het sleutelingrediënt voor een jongere huid      Vitamine A

Het sleutelingrediënt voor een jongere huid Vitamine A

01-10-2019

Anti-aging producten en behandelingen zijn niet alleen voor oudere mensen. Velen van ons beginnen al anti-verouderingsproducten te gebruiken wanneer we onze eerste tekenen van veroudering opmerken. Bij veel mensen is dat al vanaf hun dertigste verjaardag!

Voor de lezers van Almere Bruist heeft Schoonheidssalon Maresa de hele maand oktober een leuke aanbieding! COSMEDIX KIT + Vitamine A peeling behandeling, samen voor €100,- (ter waarde van ongeveer € 170)

Veel producten stimuleren het vermogen van de huid om zich te herstellen en de tekenen van veroudering ongedaan te maken. In werkelijkheid is er echter maar één ingrediënt dat zijn reputatie waarmaakt: Vitamine A (Retinol)

Wat is vitamine A?

Zoals onderzoekers ontdekten in de jaren 1960, stimuleert vitamine A de celvernieuwing. Vitamine A is een belangrijk vitamine voor de algehele gezondheid en wordt snel opgenomen in het lichaam.

Naarmate we ouder worden, vertraagt de celvernieuwing. Terwijl de cellen in een baby in minder dan een maand regenereren, duurt het proces veel langer voor iemand van boven de veertig.

Vanwege tragere celvernieuwing, begint onze huid dof te lijken en zien we meer donkere vlekken en verslapping.

Vitamine A werkt tegen de tekenen van vroegtijdige veroudering, inclusief donkere vlekken en verslapping, vooral wanneer het door de oppervlakte van de huid dringt.

Wil jij ook een jongere en gezonde huid?

Dat kan, maar dan moeten we wel samenwerken. Alleen behandelingen in de salon gaan helaas niet helpen, 80% doe jezelf en 20% gebeurt in de salon.

Op de afbeelding hiernaast zie je een voor- en na-foto van een klant na vier weken. Je ziet dat de huidstructuur, de tint en de lijntjes al zijn verbeterd! Dit is de kracht van Vitamine A! Om de peeling behandeling te mogen ondergaan moet de huid eerst thuis worden voorbehandeld met een COSMEDIX KIT. Hierin zitten 4 geweldige producten (waaronder Vitamine A) waarmee je ruim een maand kunt behandelen.

Je komt 2 weken voor de behandeling langs voor een uitgebreide huidanalyse waarbij ook foto’s van de huid gemaakt worden.

Aan de hand van deze intake wordt gekeken welke COSMEDIX KIT voor jou huid geschikt is. Daarna ga je zelf thuis aan de slag om de huid voor te bereiden op de peeling behandeling.

Na 2 á 3 weken behandelen kom je naar de salon voor de COSMEDIX Vitamine A peeling behandeling.

Op naar een jongere en gezonde huid, begin vandaag!

Schoonheidssalon Maresa | Joostlaan 2 Almere | 06-10246148 | www.schoonheidssalonmaresa.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).