column

Je creativiteit wakker maken

Je creativiteit wakker maken

01-11-2019

Uiteraard is het ontwikkelen en of (her)ontdekken van je creativiteit ook heel goed individueel op te pakken in de therapie. Maak hiervoor een gratis kennismakingsgesprek.

Creativiteit zit van nature in ons, in ons allemaal. Iedereen is op zijn eigen, unieke wijze creatief. Het is de kunst om te ontdekken hoe jij op jouw manier je creativiteit kwijt kunt. Het geeft namelijk altijd een heerlijk gevoel, een gevoel van helemaal jezelf kunnen zijn.

In de therapie is het weer aansluiting vinden bij je creativiteit altijd een punt van aandacht. Ik geef echter nu ook al een tijd workshops, zodat eenieder ook op een laagdrempelige manier in contact kan komen met zijn of haar eigen, unieke creativiteit.

De workshop die hier uitermate geschikt voor is, is “Let it flow”. Hierbij leer je een techniek van gieten van acrylverf(mengsels). De resultaten hiervan zijn eigenlijk altijd verrassend en gaaf en iedereen kan deze techniek leren.

In 2019 geef ik nog de volgende workshops: Zondag 17 november van 13.00-16.00 uur “Let it flow” € 60,- Zondag 1 december van 13.00-16.00 uur “Let it flow more” € 70,- Alles is inclusief materiaal, koffie en thee Voor meer informatie zie hiervoor mijn website www.suzanabee.nl

Kijk voor meer informatie op de website

De Steiger 77, unit 19b, Almere | 06-51745149 suzan@expressie-gewaarzijn.nl | www.expressie-gewaarzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).