Column

Zon in jouw haar  met de winter in de lucht!

Zon in jouw haar met de winter in de lucht!

01-12-2019

Leg eens uit wat voor behandeling het is. De behandeling bestaat uit babylights die wij met blondeer in het haar zetten opdat je in de wintermaanden toch nog “zonnig” haar hebt.

Is dat te vergelijken met highlights? Ja, dat valt zeker in het straatje van highlights, alleen zorgt deze techniek voor een natuurlijker resultaat; de blondering smelt als het ware in het haar dus geen strepen zoals highlights.

Als ik het zo begrijp is de uitgroei ook op een natuurlijke wijze? Dat klopt, de uitgroei ziet er heel natuurlijk uit zonder strepen. Het inzetten is meestal zonder folie waardoor de behandeltijd ook korter is.

Is het alleen voor lang haar? Nee, onze babylights zijn geschikt voor alle haarlengtes. Wij zijn zo breed met onze technieken waardoor wij iedere lengte kunnen behandelen!

Ismahan Obenali | Flipjestraat 31, Almere Buiten | 06 45 73 55 25 | www.queenshairstyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).