column

Hoogsensitief... wat moet ik ermee?

Hoogsensitief... wat moet ik ermee?

01-01-2020

Kijk voor meer informatie op de website

Veel van mijn cliënten voelen intens en veel. Ze krijgen veel prikkels binnen die ze lang niet altijd goed kunnen verwerken. Prikkels vanuit hun omgeving, in de vorm van geluiden, geuren en mensen om zich heen en prikkels vanuit zichzelf, vanuit gedachtes, gevoelens en sensaties.

Jouw hooggevoelige lichaam en systeem

Veel mensen hebben niet geleerd om goed om te gaan met hun hoogsensitieve lichaam en systeem, waardoor je bijvoorbeeld gemakkelijk over je grens gaat, vaak moe bent, moeite hebt met voelen en/of je verschuilt achter “muurtjes”.

In de beeldend therapie besteden we aandacht aan het (her)ontdekken van jouw persoonlijke hooggevoelige lichaam en systeem. Dit gaat vaak over het veel verfijnder gaan voelen, rekening houden met jezelf en uiteindelijk liever worden voor jezelf.

Samenwerken met je hoogsensitiviteit

Middels beeldende oefeningen met bijv. verf, krijt, klei, enz. krijg je meer contact met dat wat je voelt en kun je uiteindelijk leren ‘samenwerken’ met je hoogsensitiviteit.

Twijfel je of je wel hoogsensitief bent? Geen probleem... het maakt niets uit! Het gaat er vooral over hoe jij alles ervaart en voelt... en om daar een fijne weg in te vinden.

Maak gratis een kennismakingsafspraak om te kijken wat ik voor je kan doen!

De Steiger 77, unit 19b, Almere | 06-51745149 suzan@expressie-gewaarzijn.nl | www.expressie-gewaarzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).