column

Huidveroudering, we krijgen/hebben er allemaal mee te maken!

Huidveroudering, we krijgen/hebben er allemaal mee te maken!

01-01-2020

We willen allemaal oud worden, maar graag wel met een mooie jonge huid. Helaas is dat een utopie, maar we kunnen het wel wat langer uitstellen!

Wat is huidveroudering nu precies?

De opperhuid huid wordt dunner, het bindweefsel en elastinevezels nemen af. Dit zorgt onder andere voor rimpels, hamsterwangen, hangende oogleden, grove poriën en couperose.

Ook de talgklieren gaan verminderen, dat is fijn zou je denken, eindelijk minder pukkels! Helaas is dat niet het geval. Minder talgklieren veroorzaken minder huidvet en een droge huid. Ook kunnen er tijdens het verouderingsproces allerlei soorten veranderingen aan de huid optreden. Denk hierbij aan ouderdomswratten, steelwratjes, ouderdomsvlekken (zonnevlekken of levervlekken) of ouderdoms-haemangiomen (rode bultjes op de huid).

Ik kan mij voortellen dat je van deze informatie niet erg vrolijk wordt... Gelukkig kunnen we dit proces vertragen en als de zwaartekracht toch echt gaat winnen, dan kunnen we er in ieder geval wel voor zorgen dat de huid er goed verzorgd, gezond en stralend uit blijft zien.

Wat kan ik als huidspecialist voor jou doen?

Bindweefselmassage (deze zijn in de salon wel even pittiger dan jezelf thuis doet) Dermaroller behandelingen (een roller met fijne mini-naaldjes ) Microdermabrasie (afschaven van de opperhuid) Diverse peelings (van o.a Retinol & fruitzuren) Al deze behandelingen stimuleren de huid om aan het werk te gaan en nieuwe cellen aan te maken. Dit zal de huidveroudering met de verschijnselen daarvan vertragen.

Hulp nodig met een plan of heb je nog vragen, neem dan contact met mij op!

Schoonheidssalon Maresa Joostlaan 2 Almere 06-10246148 www.schoonheidssalonmaresa.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).