bruisende zaken

Persoonlijke aandacht voor uw hond

Persoonlijke aandacht voor uw hond

01-02-2020

Renee de Graaf, eigenaresse van hondentrimsalon Hippa, is hondenliefhebster in hart en nieren. “Ik vind honden fantastische dieren en heb zo veel plezier met mijn vak! Klanten weten dat ze me altijd kunnen bellen met vragen, ik zorg voor hun honden. Wat wanneer de hond met de voetjes in de teer heeft gezeten? Wat als er ontlasting is blijven hangen?

Mijn salon is gevestigd aan huis, de hond is alleen bij mij in de salon en er zijn nooit meerdere honden tegelijk aanwezig.

“Het is heel belangrijk dat je een hond laat trimmen en wassen. Er gaat een hoop in de vacht zitten en het blijkt thuis niet altijd zo makkelijk om het zelf te doen met de keukenschaar.

Een salon is spannend voor een hond, daarom werk ik liefst 1 op 1. Daar heeft hij voordeel bij. Het eerste kwartier is vaak het moeilijkst, dan gaat het baasje weg. Maar dan kan ik contact maken met de hond, hem goed benaderen, zorgen dat ie kalmeert en dat de behandeling goed verloopt. Mensen doen dan vaak even een klusje. Ik bel of app ze vlak voor de hond klaar is.

In mijn salon werk ik in mijn eentje, dat doe ik voor de honden. Vooral voor honden die het spannend vinden in de salon en die de concentratie en rust nodig hebben. Ik probeer mijn afspraken zo te plannen dat de honden elkaar niet hoeven te kruisen, dat vermijdt stress. Collega’s sturen daarom ook bepaalde hondjes naar mij door.

Kom ook zeker met je jonge pup even langs. Dan kan die wat snuffelen, wennen en iets te snoepen krijgen. Ik leer ze graag kennen!”

Ik neem voor elke hond ruim de tijd

Merwedehof 17, Almere | 06-39544142 | info@trimsalonhippa.nl | www.trimsalonhippa.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).