bruisende zaken

Op weg naar meer inzicht in jezelf

Op weg naar meer inzicht in jezelf

01-02-2020

Marja Theunissen werkte al jaren in de communicatie, toen ze besloot haar hart te volgen en als coach, ‘De Geestverruimer’, aan de slag te gaan. Haar hooggevoeligheid komt haar hierbij goed van pas. Naast de coaching biedt ze de mogelijkheid om een energieportret te laten maken. “Het is een heel krachtig middel om direct meer inzicht te krijgen in jezelf”, vertelt Marja.

“Ik word er blij van mensen te kunnen helpen”

Hoe komt een energieportret precies tot stand? “Van tevoren wil ik zo min mogelijk informatie van je hebben. Na ons eerste contact verbind ik me met jouw persoonlijke energie, zonder dat je er bij bent. Vervolgens ga ik aan de slag met de tekening, waarbij als vanzelf een uniek portret ontstaat. Ik interpreteer alle elementen in het portret en schrijf dit uit in een tekst. Uiteindelijk bespreken we alles in een afsluitend gesprek, waarin ik je uitleg hoe je het portret kunt lezen.”

Inzicht in jezelf

“Het energieportret houdt je als het ware een spiegel voor. Hoe zit je in elkaar? Wat zijn je sterke en zwakke punten? Waarom doe je zoals je doet? Met het portret bereik je evenveel als in 3 tot 4 coaching sessies. Daarmee is het de perfecte investering in jezelf.”

Hier en nu

“Het energieportret heeft in eerste instantie betrekking op het hier en nu. Als gebeurtenissen uit het verleden op een of andere manier een rol spelen in het heden, dan komen die vanzelf naar voren. Het is vervolgens aan jou wat je hier mee wilt doen. Wil je – geïnspireerd door de tekening – aan jezelf werken, dan kan ik je daar als coach in begeleiden. In veel gevallen helpt het inzicht je echter al om anders, meer ontspannen, in het leven te staan en om zelf de volgende stap te zetten op weg naar verandering. Doordat je je bewust wordt van bepaalde gedragspatronen, kun je er ook beter mee omgaan. Het is leuk om na twee tot drie jaar opnieuw een energieportret te laten maken om te zien hoe je je hebt ontwikkeld.”

De Geestverruimer Antiguastraat 27, Almere 06-22913055 marja@geestverruimer.nl www.geestverruimer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).