bruisende zaken

Volledig ontzorgd op reis

Volledig ontzorgd op reis

01-02-2020

Wil jij een mooie (rond)reis maken, maar zie je dankzij de enorme hoeveelheid online aanbieders door de bomen het bos niet meer? Stop met zelf zoeken en schakel de hulp in van Mireille den Engelsen. Als zelfstandig reisadviseur regelt zij voor jou de vakantie van je dromen.

Bekijk je reis na boeking in jouw persoonlijke reisapp

“Ik ben al sinds 2007 werkzaam in de reisbranche”, vertelt Mireille. “In die jaren heb ik bij diverse reisbureaus en touroperators gewerkt en zo heel veel ervaring opgedaan. Zó veel zelfs dat ik de tijd nu rijp vind om voor mijzelf te beginnen als zelfstandig reisadviseur.”

Specialist in rondreizen

Mireille start 2 maart met haar TimelessTravel. “Mijn specialisme als persoonlijk reisplanner ligt bij het samenstellen van rondreizen in de breedste zin van het woord. Voor alle mogelijke gezelschappen. Ik ga voor iedereen op zoek naar de reis die het best aansluit bij hun wensen. Wensen die ik persoonlijk met mijn klanten bespreek waar en wanneer het hen het best uitkomt. Rondreizen vormen weliswaar mijn specialisme, maar ook voor alle andere soorten vakanties kun je bij mij terecht.”

Passie delen

“Reizen is echt mijn passie en ik vind het geweldig om die passie met anderen te mogen delen. Ik wil mensen ontzorgen. Mij aan het werk zetten om een reis op maat samen te stellen, scheelt mijn klanten namelijk heel wat tijd en moeite. Mijn werk stopt ook niet als de boeking is voltooid; ik houd continu contact met mijn klanten en ook tijdens de reis zelf blijf ik hun aanspreekpunt, zodat zij alleen nog maar hoeven te genieten.”

TimelessTravel maakt onderdeel uit van de franchiseformule ReisCreaties. Deze organisatie is aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds waardoor je met een vertrouwd gevoel op reis kunt.

De eerste 5 boekers ontvangen na boeking een welkomstcadeau t.w.v. € 35,-. Vermeld bij boeking code Bruist2020.

Eigenaar: Mireille den Engelsen | 06-82797908 | www.timelesstravel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).