column

Nieuw jaar, nieuw haar!

Nieuw jaar, nieuw haar!

01-02-2020

Wat zijn de plannen voor 2020? Het jaar is van start gegaan met een volle agenda, projecten waaraan ik mag deelnemen en voor het eerst een eigen show geven.

Ik heb eerder aan haarcollectieshows mijn bijdrage mogen leveren maar dit wordt nu echt mijn eigen show! Dat klinkt spannend, is dat een show betreffende jouw collecties? Ja, ik mag met trots mijn eigen zomercollectie ‘Vintage sun’ presenteren! Ik ben sinds 2019 ‘Keune Hairartist’.

Dat is leuk, je gaat een zonnige show in de winter presenteren? Ja, dat is ontzettend leuk en ook erg toevallig dat het zo loopt; deze haarcollectie heeft alles te maken met haarstructuren en blonde sunlights! Wat moeten wij ons van zo’n show voorstellen? Het is een show voor kappers, en aan mij de eer om nieuwe en inspirerende technieken te laten zien! Mijn motto: “nieuw jaar met nieuw haar”.

Ismahan Obenali | Flipjestraat 31, Almere Buiten | 06 45 73 55 25 | www.queenshairstyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).