bruisende zaken

Voor natuurlijke schoonheid

Voor natuurlijke schoonheid

01-03-2020

In 2013 opende Kliniek Heihof de deuren in Hilversum. De kliniek helpt mensen op weg naar een jonger en frisser uiterlijk met behulp van botox, fillers en/of ooglidcorrecties. In de loop der tijd is de kliniek dankzij de inzet van eigenaresse Wilma Schoutens-Buijsmann en haar team uitgegroeid tot een begrip in ’t Gooi. Sinds november 2019 is Kliniek Heihof gevestigd op een unieke locatie; het oude Dudok-pompgemaal te Hilversum.

“Cosmetische ingrepen moeten voor iedereen bereikbaar zijn”

Wilma is een onderneemster ‘pur sang’. Ze werkte vele jaren met plezier in de makelaardij tot de economische crisis haar dwong een andere loopbaan te kiezen. Na een gesprek met een bevriend cosmetisch arts besloot ze van de nood een deugd te maken. Ze volgde haar gevoel en startte een cosmetische kliniek. De opleiding tot schoonheidsspecialiste die ze ooit had gevolgd, kwam hierbij van pas.

Karakteristiek pand

Kliniek Heihof bevond zich oorspronkelijk in het achterste gedeelte van de boerderij waar Wilma samen met haar man woont. “Langzaam maar zeker zijn we deze locatie ontgroeid”, vertelt Wilma. “Vandaar dat we vorig jaar zijn verhuisd naar het oude Dudok-pompgemaal. Een inmiddels overleden vriend heeft daar ooit zijn bedrijf gehad. Toen het pand op mijn pad kwam, wist ik dan ook meteen dat dit onze nieuwe plek moest worden. Het is een sfeervol gebouw met de karakteristieke uitstraling die past bij een rijksmonument, en ligt aan een prachtige vijver. Bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid en is het slechts twee minuten rijden vanaf de snelweg en twee minuten lopen vanaf station Hilversum Sportpark.” Er was een fikse verbouwing voor nodig, maar het resultaat is een moderne kliniek die beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen.

Gemoedelijke sfeer

“De gemoedelijke sfeer die zo kenmerkend is voor Kliniek Heihof, hebben we weten te behouden. We hebben heel veel trouwe, vaste klanten
- merendeels vrouwen
- die al jaren bij ons komen. Als ze hun behandeling hebben gehad, nemen ze vaak nog even plaats in de wachtkamer om gezellig een kopje koffie te drinken. Dat zie ik als een compliment. Mijn man en ik zijn oprecht geïnteresseerd in iedereen die hier komt, we nemen graag de tijd voor een praatje. Daarbij verliezen we onze professionaliteit overigens nooit uit het oog.”

Zo natuurlijk mogelijk

Het team van Kliniek Heihof bestaat uit drie deskundige, ervaren en BIG geregistreerde cosmetisch artsen. “Eén van hen is gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Wij vinden dat die alleen uitgevoerd mogen worden door een plastisch chirurg. In het voorjaar komt een nieuwe vrouwelijke arts ons team versterken. We onderscheiden ons in de visie van waaruit wij werken. We streven er naar het uiterlijk van de mensen die bij ons komen, op een zo natuurlijk mogelijke manier te verjongen. Als je hier weggaat, zie je er mooi en opgefrist uit, zonder dat het er duimendik bovenop ligt dat je iets aan jezelf hebt laten doen.”

Betaalbare kwaliteit

“Kwaliteit en veiligheid staan voorop, dus we werken alleen met producten van gerenommeerde A-merken. Zo gebruiken we niet-permanente fillers van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die door het lichaam zelf wordt afgebroken.” In een vrijblijvend intakegesprek worden je wensen besproken. “We vertellen je eerlijk wat de mogelijkheden zijn zodat je een realistisch beeld hebt wat we voor je kunnen betekenen. We voeren een behandeling ook alleen uit als we er 100% achter staan. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, hanteren we betaalbare prijzen. Cosmetische ingrepen moeten wat ons betreft voor iedereen bereikbaar zijn.”

Laapersveld 1, Hilversum | 035-7724824 | info@kliniekheihof.nl | www.kliniekheihof.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).