column

Samen ontdekken we  hoe ik jou kan helpen

Samen ontdekken we hoe ik jou kan helpen

01-03-2020

“Ik zou zo graag helemaal durven zijn wie ik ben... Ik heb vast heel veel talenten, maar weet niet zo goed welke en hoe ik ze moet gebruiken... Ik zou zo graag op een prettige manier omgaan met alles wat ik voel en denk... Ik verlang naar balans en rust te midden van alle prikkels uit mijn omgeving... Ik voel dat ik heel creatief ben, maar ik doe er niets mee... Ik zou zo graag wat minder kritisch willen zijn naar mezelf...”

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakings- geprek!

Misschien zijn dit ook jouw wensen en verlangens of zijn het thema’s die van groot belang zijn voor je zoon of dochter.

Ik onderzoek graag samen met jou hoe ik je kan helpen om gehoor te geven aan deze verlangens. Dit kan bijvoorbeeld door het volgen van een sessie beeldende therapie of energetische therapie, maar ook door een workshop te volgen of deel te nemen aan het open atelier.

In de vele jaren die ik werkzaam ben als therapeut heb ik vele bijzondere, speciale en gevoelige mensen ontmoet en begeleid. Kinderen, jongeren en volwassen die vaak niet zien hoe uniek, creatief en getalenteerd ze zijn. Soms zonder, maar heel vaak met diagnoses. (Burn-out, AD(H)D, PDD NOS, Hoogbegaafd, Emotieregulatie Stoornissen) Vaak met een grote rugzak vol (nare) onverwerkte ervaringen.

Wil je graag eens kennismaken met mij en mijn aanbod? Maak dan nu een afspraak!

Suzan Abee De Steiger 77, unit 19b, Almere 06-51745149 suzan@expressie-gewaarzijn.nl www.expressie-gewaarzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).