column

Levende bacteriën in huidproducten?

Levende bacteriën in huidproducten?

01-04-2020

Ja, dat kan en dat noemen we probiotica.

Wil je deze behandeling ook graag ondergaan? 
Neem dan contact op!

Wat is probiotica? Probiotica zijn bacteriën of schimmels die een positieve werking hebben op de gezondheid. Het zorgt voor een goede darmflora, wat van belang is voor de spijsvertering, stoelgang en het immuunsysteem. Maar wat nog weinig mensen weten is dat het ook goed is voor de huid. We hebben op de huid net als in de darmen ook goede en slechte bacteriën. De goede bacteriën, de zogenaamde huidflora, zorgen voor een natuurlijke bariere tegen schadelijke bacteriën en schimmels.

Probiotica voor de huid zorgt ervoor dat de huidflora de huidbariere sterk maakt zodat we beter beschermd zijn. Als de balans verstoord wordt en de slechte bacteriën en schimmels de overhand krijgen kunnen er verschillende huidziekten ontstaan zoals bijvoorbeeld acné. Cosmedix heeft dit concept verder uitgewerkt en heeft een fantastisch masker ontwikkeld; Micro Sheet Mask.

De Micro Sheet Mask heeft als hoofdingrediënt een probiotisch serum wat de barrière functie van de huid te versterkt. Daarnaast bevat het hyaluronzuur, een superhydraterend stofje dat in de huid vocht aan zich kan binden voor de ultieme vochtverzorging. 

Om dit masker te introduceren heeft Schoonheidssalon Maresa een leuke behandeling samengesteld.

Balance Your Skin € 75,-
60 minuten 
reinigen van de huid
diepe exfoliatie
uitreinigen
epileren / harsen
microsheet masker
massage met rozenkwarts
hydrateren & beschermen

Geldig tot en met 30 april.


Schoonheidssalon Maresa
Joostlaan 2 Almere
 06-10246148www.schoonheidssalonmaresa.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).