Adverteren werkt!

bruisende zaken

Corona... en nu? Praktijk Agnes Hoogendoorn

Corona... en nu? Praktijk Agnes Hoogendoorn

20-05-2020

In deze rubriek ‘Corona… en nu’ stellen we een aantal vragen aan ondernemers over hoe zij met de corona situatie omgaan. Deze keer is Agnes Hoogendoorn aan de beurt.

Hoe gaat het met jou?

Het gaat goed met mij en de mensen in mijn directe omgeving. Gezondheid en een sterk immuunsysteem van de mensen om me heen en van mijzelf is voor mij erg belangrijk.

 

Wat ervaarde je toen corona ervoor zorgde dat de horeca en andere winkels dicht moesten?

Er was ongeloof. Er werden dramatische maatregelen getroffen en het is wereldwijd. Ik hou de rust bij mezelf ondanks al de paniek die er gezaaid wordt in mijn ogen. Er wordt veelal eenzijdig geïnformeerd in de media over de statistieken en de stand van zaken rondom corona. Tot ik op een dag over straat liep en hele paniekerige vibes voelde van de mensen om mij heen. Ik barstte in tranen uit en besefte dat dat niet van mij was.

 

Heeft deze situatie gevolgen gehad voor uw bedrijf?

Het belangrijkste onderdeel van mijn werk is lichaamswerk, dit heeft een tijd niet gemogen. Toen ik een bericht kreeg dat ik 11 mei weer mocht beginnen, gierde de vreugde door mijn lijf. Ik ben voornamelijk blij voor mijn cliënten. Voor hen is het zo belangrijk aangeraakt te worden. Het is immers een levensbehoefte om aangeraakt te worden.

Zelf heb ik een financiële buffer waar ik in deze tijd op kan terugvallen, hier ben ik enorm dankbaar voor!

 

Wat heb je gedaan om dit allemaal op te vangen?

Aan mijn cliënten heb ik de mogelijkheid geboden online sessies te geven. Een deel van mijn behandelingen bestaat uit zelfonderzoek om te kijken wat er bij de mensen van binnen gebeurt. Vrijwel allemaal kiezen zij ervoor te wachten tot ik mijn cliënten weer mag ontvangen en de volledige behandeling mag uitvoeren. Zij verlangen naar een manier van aanraken waarbij zij bewust zijn van pijn of juist geen pijn.

Er komt iets nieuws in mijn praktijk waar ik heel benieuwd naar ben; een apparaat waarmee ik cliënten op afstand kan helen, zo kan ik op afstand hun energie kan balanceren. Dit apparaat is een hele mooie aanvulling voor mijn praktijk!

 

Heb je nog tips voor andere ondernemers?

Mijn waarheid hoeft de jouwe niet te zijn. Wanneer wij tegenover elkaar staan en ik een 6 op de grond schrijf, is het voor mij een 6 en voor jou een 9 maar toch is het allebei de waarheid. Laat je niet leiden door de paniek en verhalen van een ander. Ga na hoe jij het zelf ervaart en blijf bij jezelf.

Blijf gezond, Agnes Hoogendoorn

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).