column

Service en aandacht  in tropische sfeer

Service en aandacht in tropische sfeer

01-06-2020

Maria Maciel Swier is geboren in Brazilië. Hier werd het zaadje gepland voor haar passie voor uiterlijke verzorging. In de zomer van 2019 opende ze, met tien jaar ervaring in de beauty-branche op zak, de deuren van haar eigen waxing & skincare studio in Hilversum: M-Tropical.

Met een van de gezichtsbehandelingen kun je toewerken naar een gezonde, mooie en stevige huid. Maria is gespecialiseerd in bindweefselmassage, een intensieve huidverjongende massage. Voor een optimaal effect is het goed om de behandeling te herhalen. Andere specialisaties zijn threading en Brazilian wax.

HET BESTE RESULTAAT Maria werkt met kwaliteitsmerken als ALCINA, Recipe For Men, SkinSystem en Italwax. Producten die zo veel mogelijk zijn vervaardigd van natuurlijke ingrediënten en die doen wat ze beloven. Voor het beste resultaat! Om die reden geeft Maria ook advies over de verzorging thuis.

M-Tropical is gevestigd op een bijzondere locatie in de bosrijke omgeving van villawijk Trompenberg; een verzamelgebouw aan Mozartlaan 27 te Hilversum, dat onderdeel uitmaakt van de Wisseloord muziekstudio’s. Gratis parkeren op eigen terrein.

Welkom bij M-Tropical, een professionele huidverzorgingsstudio waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en servicegericht vanzelfsprekend zijn.

Maak online een afspraak voor een bezoek!

Mozartlaan 27 06-39033616 info@m-tropical.nl www.m-tropical.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).