column

Levenskunst

Levenskunst

01-06-2020

Geestverruimer, de coach die jou helpt zelfinzicht te krijgen en de levenskunst te beheersen

De meeste mensen komen bij mij voor een Energieportret. Ze hoorden via vrienden of kennissen welke positieve impact dit op hen heeft. Een Energieportret is een soort kunstwerk dat precies weergeeft hoe je nu functioneert. Ik heb dit ontwikkeld vanuit diverse opleidingen en gecombineerd met mijn hoogvoelendheid. Het bleek een schot in de roos! Het ‘Energieportret’ vertelt alles over jou; de manier waarop jij in je schoenen staat, hoe jouw wil in elkaar steekt, hoe je met je gevoel omgaat, op welke wijze je denkt én handelt. Je komt zo te weten waarom je doet zoals je doet en hoe het komt dat mensen op een bepaalde manier op je reageren. Je krijgt bij de grote tekening een uitgebreide uitleg. Meestal is alleen al dit inzicht voldoende om weer verder te kunnen of vol vertrouwen stappen te zetten! Grotere bewustwording van jezelf geeft immers goede handvaten.

Mijn aanpak is beslist anders dan bij de meeste coaches, maar werkt supereffectief. Vanuit het Energieportret, waarmee je de diepte ingaat én het geheel overziet, sta je sterker. Het Energieportret is de ideale investering in jezelf! Marja Theunissen

Met code BRUIST2020 krijg je tot 1 september 2020 20% korting!

De Geestverruimer Antiguastraat 27, Almere | 06-22913055 marja@geestverruimer.nl | www.geestverruimer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).