Adverteren werkt!

bruisende zaken

Gun jezelf meer rust

Gun jezelf meer rust

01-07-2020

Loop je dagelijks op je tenen om alles af te krijgen? En levert dit enorm veel stress op? Dan wordt het tijd voor meer rust en harmonie in je hoofd, lijf en leven! Gelukkig voor jou is Agnes Hoogendoorn daar om jou te helpen. Zo zul je niet alleen meer rust ervaren, maar kun je ook een burn-out voorkomen.

“Veel mensen staan in overlevingsmodus, terwijl je ook kunt genieten van het leven”

Hoge eisen

Gedurende de dag ontvang je veel prikkels. Er worden hoge eisen gesteld door je werkgever en thuis is dit niet anders. Daarbij stel je deze hoge eisen ook aan jezelf. Dit zorgt samen met persoonlijke eigenschappen voor veel stress. Daarom biedt Agnes je graag passende behandelingen aan.

Individuele sessies

Tijdens een individuele sessie bij Praktijk Agnes Hoogendoorn kun je kiezen uit verschillende methodes, zoals rebalancing, stress-release, energetische lichaamsprocessen en massagetechnieken. Deze keus kun je zelf maken of Agnes stemt intuïtief af op wat jij en jouw lichaam op dat moment nodig hebben. Agnes begeleidt je op je innerlijke ontdekkingsreis naar meer energie en levenslust en weg van een burn-out.

Workshops

Naast individuele sessies geeft Agnes ook regelmatig workshops. Deze zorgen allemaal voor meer rust en het verminderen van stress. De Bars® workshop zorgt voor het loslaten van belemmerende gevoelens, emoties, oordelen, verwachtingen en je leert de techniek zelf toe te passen. Waar een Workshop Mindset Change zorgt voor de bewustwording van je gedachten. Ook kun je een cursus volgen om zelf aan de slag te gaan met rebalancing massage technieken.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak bij Agnes. Met al haar levenservaring weet ze wat je doormaakt en kan ze je waar nodig op een rustige manier helpen. Zelf ervaart ze meer rust, harmonie en vitaliteit in haar leven dan voorheen. Dit gunt ze jou ook!

Wacht niet langer en maak een afspraak.

Praktijk Agnes Hoogendoorn Eigenaar: Agnes Hoogendoorn Isadora Duncanweg 87, Almere 06-29278229 mail@agneshoogendoorn.nl agneshoogendoorn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).