Adverteren werkt!

column

Hoera een burn-out?!

Hoera een burn-out?!

01-08-2020

Nee, zo zal dat niet voelen wanneer jou dit overkomt. Van een burn-out worden we gewoonlijk niet blij, we willen er zo snel mogelijk vanaf.

Start het 
herstel van 
een burn-out en 
maak een 
afspraak

Het overkomt vaak vrouwen die voor iedereen klaar staan, die enorm hun best doen om het werk zo goed en zo snel mogelijk af te krijgen. Degenen die zich al jaren, ondanks alles, staande weten te houden. Het zijn echte doorzetters.

En dan opeens is de rek eruit, het gaat niet meer. Opgebrand.

Een burn-out kan je ook zien als een keerpunt in je leven. Het geeft je de tijd en gelegenheid om te onderzoeken hoe nu verder, wat wil je eigenlijk met jouw leven?

 

En als je dat durft te onderzoeken, gaat er een wereld voor je open. Dan zeg je achteraf toch wel: “Hoera, ik heb een burn-out gehad.”

Heb jij chronische stress- en vermoeidheidsklachten of heb je al een burn-out? Ben je nieuwsgierig en bereid daar verandering in aan te brengen? Wil je meer energie en levensrust en weg van de burn-out?

Vraag dan een kennismakingsgesprek aan om af te stemmen of dit jou gaat helpen om je weer energiek en levenslustig te voelen.

Isadora Duncanweg 87, Almere
 06-29278229 
mail@agneshoogendoorn.nlwww.agneshoogendoorn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).