Adverteren werkt!

column

Botulinetoxine  een briljante bacterie

Botulinetoxine een briljante bacterie

01-08-2020

Botoxen is in de volksmond ondertussen een werkwoord geworden. Maar Botox is niet de naam voor de behandeling zelf, maar een merknaam voor de stof botulinetoxine. Een eiwit dat kleine spiertjes in je gezicht tijdelijk laat ontspannen. Je spieren ontvangen de hele dag door signalen van je hersenen. Dat gebeurt supersnel en de hele dag door, waardoor er na verloop van tijd lijntjes ontstaan.

Botoxinjectie
Een injectie met een kleine hoeveelheid botulinetoxine zorgt ervoor dat de behandelde spier tijdelijk geen signalen ontvangt en daardoor niet goed kan bewegen. Hierdoor ontspant de huid bovenop de spier en en worden de lijntjes zachter.

Fronslijntjes
Behandelingen met toxines zijn het meest geschikt voor het verzachten van zogenaamde dynamische rimpels zoals fronslijnen, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes. Maar een behandeling kan ook geschikt zijn voor de wenkbrauwen, mondhoeken, kin, lijntjes naast de neus, teveel tandvlees bij lachen, hoofdpijn/migraine, tandenknarsen en zelfs overmatig transpireren.

De mooiste resultaten
Het effect van deze behandelingen houdt gemiddeld drie tot vier maanden aan. Bij Echt. werken we voornamelijk met het merk Botox omdat dit bij de meeste mensen de mooiste resultaten oplevert. Maar we hebben ook het merk Bocouture voor mensen die daar beter op reageren. Om zo iedereen de best mogelijke behandeling te geven!

Interesse? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met me op.

Boelijn 224 Almere 06-15673812 schoonheid@echt.nu www.echt.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).