column

Vooruit met jezelf!

Vooruit met jezelf!

01-08-2020

Geestverruimer, de coach die jou helpt zelfinzicht te krijgen en de levenskunst te beheersen

Tot afgelopen maart leek ons leven maakbaar. Daarna werd snel duidelijk dat alles anders ligt. Die maakbaarheid is eigenlijk altijd betrekkelijk. Wie te maken heeft (gehad) met verlies van geliefden, ziekte, ontslag of andere tegenslagen, kan dit ongetwijfeld bevestigen. Maar over het algemeen praten we elkaar aan dat ‘als je maar wilt, je alles kunt bereiken’ en ‘dat het prima met ons gaat’. En als het tegenzit, ben je een loser. Wie wil dat nou zijn?! Terug naar onze huidige tijd. Voor veel mensen zag het dagelijks leven er ineens totaal anders uit. Thuis werken, juist extra veel werken, kinderen lesgeven en/of hulp bieden aan ouders. Tel daarbij de alom aanwezige angst op voor het onzichtbare virus. Dan kun je jezelf behoorlijk verliezen. Bovendien, doordat je op jezelf teruggeworpen werd, kan pijnlijk duidelijk worden dat je weinig aandacht aan jezelf hebt besteed. Hoe zich dit ook uit, je kunt hier een positieve draai aan geven. Het leven mag dan niet maakbaar zijn, je kunt er wel wat van maken! Een goed coachgesprek of, nog beter, direct meer inzicht in jezelf via een energieportret, helpt jou weer op pad! Stuur mij een berichtje als je zoiets overweegt! Twee zinnen of een heel verhaal, ik lees het graag.

Marja Theunissen

De Geestverruimer Antiguastraat 27, Almere 06-22913055 marja@geestverruimer.nl www.geestverruimer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).