column

Het is tijd

Het is tijd

01-09-2020

“Ik zou zo graag helemaal durven zijn wie ik ben... Ik heb vast heel veel talenten, maar weet niet zo goed welke en hoe ik ze moet gebruiken... Ik zou zo graag op een prettige manier omgaan met alles wat ik voel en denk... Ik verlang naar balans en rust te midden van alle prikkels uit mijn omgeving... Ik voel dat ik heel creatief ben, maar ik doe er niets mee... Ik zou zo graag wat minder kritisch willen zijn naar mezelf...”

Boek gratis een kennismakings- gesprek.

Ja, het is tijd… Het is NU jouw tijd… Om dat te doen...wat je wilt doen… Om te leven, zoals je wilt leven… Met alles erop en eraan… Stap voor stap… Tijd om helemaal ECHT te zijn… Geen excuses meer… Gewoon je hart laten spreken… Gewoon je hart volgen… Makkelijk? Neuhhh, absoluut niet… Kiezen voor ECHT zijn betekent ook loslaten… Van systemen in jezelf,… van zorgvuldig opgebouwde programma’s in jezelf… Van de druk van de maatschappij… Van het erbij willen horen… Van niets willen missen… Maar ik weet dat je het kan… Zoals ik zelf er elke dag weer voor kies, En zoals veel mensen die ik heb ontmoet, nu kiezen… Dus… begin… vandaag… Met vragen aan jezelf… Wat wil ik nou ECHT in mijn leven… Wie ben ik ECHT… Waar word ik nu ECHT gelukkig van?

Suzan Abee De Steiger 77, unit 19b, Almere 06-51745149 suzan@expressie-gewaarzijn.nl www.expressie-gewaarzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).