Adverteren werkt!

bruisende zaken

Het 1 op 1 Dieet Stappenplan®

Het 1 op 1 Dieet Stappenplan®

01-10-2020

Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.

Afvallen
Het 1 op 1 Dieet werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA* gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud**.

Van diëten naar eten
Groente gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter.

Bewust worden
In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker eten uitstekend samengaan.

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht
De 7 gezonde regels, tips & tricks voor een goede mind set, tips om op een leuke manier in beweging te komen en in beweging te blijven, hulp om je leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.

Persoonlijke cliëntmap
Tijdens het intakegesprek ontvang je de persoonlijke map ‘van verantwoord afvallen naar bewust genieten’. Hierin vind je per stap handige tips, verrassende ideeën èn smaakvolle recepten. Daarnaast zijn er ook veel praktische zaken opgenomen zoals weekplanningen, voedingsoverzichten en portie-tabellen.

Het Stappenplan: van verantwoord afvallen naar bewust genieten!
Het 1 op 1 Dieet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.

Gratis 1 op 1 begeleiding tijdens het afvallen
Marika Vreekamp slaagde er in 2009 in met het 1 op 1 Dieet haar eigen streefgewicht te behalen. ”Een fantastisch gevoel. Het motiveren, aanmoedigen en vooral begeleiden van cliënten naar hun eigen doelen geeft hetzelfde fantastische gevoel. Niets is mooier om mensen helemaal happy de deur uit te zien gaan”. Met de invoering van Het Stappenplan is het programma écht maatwerk geworden.

Met de hulp, adviezen en coaching van Marika is het voor iedereen mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.

Meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marika. Dit kan telefonisch of per e-mail.

The 1:1 niet by Marika Rentmeesterstraat 46 M Almere | 06-44150600 | cbmarika@gmail.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).