Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wij doen het veilig in 20 minuten!

Wij doen het veilig in 20 minuten!

01-10-2020

Lezers van boven de 50 herinneren zich vast nog wel een mediacampagne uit de jaren 70 gericht op jongeren die elkaar gaan ontdekken. De campagne werd bekend door deze zin: ‘Hoe doen de egeltjes het…? Heel voorzichtig!’

In de huidige tijd waarin we ons bewust zijn van besmettingsrisico’s als we anderen mensen ontmoeten vraag jij je misschien af: ‘Hoe doet fit20 het?’....ons antwoord is: ‘Heel veilig!’ De fit20 studio is kleinschalig. Je bent er met jouw fit20 trainer en eventueel een duopartner. Er is meer dan voldoende afstand tussen jou en de andere aanwezigen. Je transpireert niet. Daarom train in je gewone kleding. Niet omkleden en niet douchen dus. De fit20-apparatuur wordt regelmatig gedesinfecteerd. Je bent relatief kort aanwezig, nooit meer dan 20 minuten. Tijdens de training hijg je niet of nauwelijks en als je het doet heel kort. In alle studio’s wordt veel aandacht besteed aan ventilatie en het binnenklimaat.

De fit20 training geeft je snel resultaat. fit20-ers voelen zich fitter, sterker en gezonder. Als je aan je gezondheid wilt werken maar dat nu best een beetje spannend vindt is fit20 iets voor jou. Want wij doen het veilig in 20 minuten.

Miranda van Leijsen (50).

Werkzaam bij Veiligheidsregio L-Noord.

een gratis kennismakingstraining ervaren? Bel dan naar: 036-8200276 of mail naar: almere@fit20.nl

Als je aan je gezondheid wilt werken is fit20 iets voor jou

fit20 Almere Transistorstraat 71D Oudweg 4 Almere 036-8200276 www.fit20.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).