bruisende zaken

Oog voor jouw 
schoonheid

Oog voor jouw 
schoonheid

01-12-2020

Botuline Rimpelzorg Klinieken is al jaren actief in Nederland. Je kunt hier terecht voor een breed scala aan cosmetische behandelingen. “Onze visie is: met een kleine ingreep kun je een grote verandering bewerkstelligen”, vertelt eigenaar en cosmetisch arts Farhad Sediqi. “Bij alles wat we doen, streven we dan ook naar een zo natuurlijk en subtiel mogelijk resultaat.”

We zijn trots op wat we doen

 

Farhad richtte in 2011 zijn eigen kliniek op en startte met injectables als botulinetoxine en fillers. Al snel kwamen daar allerlei andere behandelingen bij; van PlexR® Soft Surgery, Silhouette Soft draadliftbehandelingen tot haartransplantatie/-implantatie en laserbehandelingen (ontharing, tattoo verwijderen), Cryolipolysis voor locale vet verbranding (ook onderkin), HIFU en spataderen behandeling met laser. “Sinds kort werken we bovendien samen met een plastisch chirurg waardoor we ook ingrepen als borstvergroting/-verkleining, liposuctie en het totale pakket aan plastische chirurgie aan kunnen bieden.”

De nieuwste technieken

“We werken met de beste producten ter wereld en maken gebruik van de nieuwste technieken. Alles wordt steeds veiliger en de resultaten blijven steeds langer zichtbaar.” Een mooi voorbeeld van zo’n nieuwe techniek is de PRP (Platelet Rich Plasma) Facelift. “Dit wordt ook wel een Vampier Facelift genoemd omdat rimpels hierbij worden opgevuld met lichaamseigen bloedplasma met groeifactoren.”

Open en eerlijk

“Als je hier voor het eerst komt, nemen we alle tijd voor een uitgebreide intake. Hierin geven we eerlijk aan in hoeverre we tegemoet kunnen komen aan jouw wensen, zodat je realistische verwachtingen hebt over wat we voor jou kunnen betekenen. Als we van mening zijn dat een specifieke ingreep niet nodig is, dan doen we die ook niet. Onze patiënten moeten op ons kunnen vertrouwen. We nemen bovendien onze verantwoordelijkheid en voeren na afloop van de behandeling gratis nacontroles uit om zeker te weten dat alles goed gaat.”

 

Om de zoveel weken verspreiden wij onze nieuwsbrief met o.a. artikelen over de nieuwste ontwikkelingen, specifieke thema’s, het vergoedingensysteem (welke behandelingen worden vergoed bij een aanvullende verzekering) en uiteraard mooie acties en pakketten. Via www.rimpelzorg.nl kun je je inschrijven op de nieuwsbrief.

Randstad 21-05 F, Almere | Vaartweg 180, Hilversum 
06-23810747 | info@rimpelzorg.nl | www.rimpelzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).