column

Wij tellen liever 					 ook tot 10

Wij tellen liever ook tot 10

01-12-2020

Onze premier noemde dat we de komende periode allemaal écht tot 2 moeten tellen. Dat vinden wij ook. Maar liever tellen wij ook tot 10. Hoezo tot 10 tellen?

Ook een gratis kennismakingstraining ervaren? Bel naar fit20 Almere: 036-8200276 of meld je aan op www.fit20.nl

De relatie tussen ons immuunsysteem, dat ons beschermt tegen virussen en bacteriën, en onze spieren is de afgelopen jaren veel onderzocht. En wat wordt steeds duidelijker? Onze spieren zijn samen het grootste immunogene orgaan dat we hebben! Hoe beter de kwaliteit van je spiertraining hoe meer immuunversterkende stoffen je spieren afscheiden. Hoe dat werkt? Dan komen we weer terug bij de wonderstoffen die goed getrainde spieren afgeven, de myokines. Er zijn 4 myokines bekend die ervoor zorgen dat de kanjers van ons immuunsysteem, de zogenaamde natural killer cells, dat zijn de patrouillerende soldaten die korte metten maken met de virussen die het op ons gemunt hebben, versterking krijgen. Deze myokines zorgen voor méér natural killer cells, en ze zorgen er voor dat die natural killer cells nog beter hun werk kunnen doen.

Daarom is fit20 blijven doen superbelangrijk! Iedere training draagt bij aan een sterk afweersysteem. En fit20-ers weten dat tot 10 tellen een onmisbaar deel is van de fit20 training…Tot 2 tellen? Natuurlijk. Maar daarnaast vooral ook iedere week tot 10!

fit20 Almere Transistorstraat 71D + PJ Oudweg 4 Almere 036-8200276 | www.fit20.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).