column

Balans in je leven

Balans in je leven

01-12-2020

Wat een bijzonder jaar hebben we achter de rug. Een jaar vol (nieuwe) onzekerheden, waar veelal angst en stress op de loer lagen. Angst en stress laten sporen na in je lichaam, verstarren en verzwakken je.

Meer balans in je leven? Maak een afspraak!

Ben jij iemand die volop in het leven staat, met een goede baan en een leuk gezin en word je soms overvallen door angst en stress, waardoor je uit balans raakt? Je kunt dan doorgaan totdat je lijf letterlijk ‘Stop’ zegt, maar je kan er ook voor kiezen om in een vroeg stadium te leren je eigen grenzen te stellen, goed voor jezelf te zorgen, je eigenste ik te worden.

Agnes kan je daarbij behulpzaam zijn. Door haar creativiteit in te zetten, maar ook door aanraking (letterlijk en figuurlijk). Ze stemt zich af op jou, voelt en kijkt. Van daaruit gaat ze aan het werk met wat er op dat moment nodig is voor jou, zodat je de signalen van je lichaam beter leert (her)kennen.

Door aanraking via het lichaam raak je bewust van wat er gebeurt in je lichaam, je leert te luisteren naar je hart, hoofd, lichaam en ziel. Spreekt dit je aan: controle krijgen en houden over jouw leven? Dan spreek ik graag met je af.

Als sensitieve rustgever, stress-releaser en burn-out ervaringsdeskundige help ik jou meer rust en harmonie te vinden in je hoofd, lijf en leven. Ik begeleid je naar meer energie en ter voorkoming van een burn-out Agnes Hoogendoorn

Isadora Duncanweg 87, Almere 06-29278229 mail@agneshoogendoorn.nl www.agneshoogendoorn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).