column

Jij bent de piloot!

Jij bent de piloot!

01-01-2021

Alweer een nieuw jaar begonnen. Het lijkt wel alsof de jaren steeds korter duren. Of eigenlijk: alsof ze steeds sneller gaan. Wat we in alle hectiek nog wel eens dreigen te vergeten is om de voortvliegende tijd ook écht te benutten. De spreuk is weliswaar ‘De tijd vliegt’, maar vergeet niet dat jijzelf de piloot bent.

Het vraagt heel wat inzet om alle gebeurtenissen van een dag niet zomaar voorbij te laten schieten, maar om keuzes te maken. Maar ook de keuze om los te laten, niet vast te houden aan wat is geweest maar om te zijn in het nu. Dat laatste geldt helemaal als je merkt dat je geen 20 meer bent, dat je veel dingen die lang vanzelfsprekend waren niet meer kunt doen.

Dat is niet alleen een kwestie van leeftijd. Ziek zijn kan er toe bijdragen dat je – tijdelijk of permanent – beperkt bent in je fysieke mogelijkheden. Geen nood! Er is Yoga Light. Yogalessen rondom een thema dat uitnodigt tot nadenken over je leven, over bewustzijn. En daarnaast aangepaste oefeningen, veelal op de stoel.

De deelnemers aan Yoga Light hebben één ding in overvloed: begrip. Begrip voor de mogelijkheden en onmogelijkheden. Want van yoga leer je te accepteren wat is, wat kan en wat niet kan. Yoga geeft je de vaardigheid om beter met de tijd om te gaan. Want jij hebt het stuur in handen, jij bent de piloot.

Ben je benieuwd naar Yoga Light en wil je een keer deelnemen aan de les? Elke vrijdagmiddag, 15.45 uur, staan de stoelen weer klaar. Wij zien je graag verschijnen! Op afspraak en op 1,5 meter.

Rodinweg 59 Almere | 06-53744367 Astrid Boutkan en Frans Zwagemakers | www.ganesha-almere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).