Column

Meer balans in je leven

Meer balans in je leven

01-02-2021

Ben jij iemand die volop in het leven staat, met een goede baan en een leuk gezin, maar loopt je hoofd toch over en voel je angst door alles wat er nu gaande is in de wereld?

Kijk voor meer informatie op de website.

Angst en stress laten sporen na in je lichaam, verstarren en verzwakken je. Je kunt er dan voor kiezen om door te blijven gaan. Totdat je lijf letterlijk Stop! zegt, maar je kan er ook voor kiezen om in een vroeg stadium te leren je eigen grenzen te stellen, goed voor jezelf te zorgen, je eigenste ik te worden.

Tijdens een sessie stemt Agnes zich af op jou, voelt en kijkt. Van daaruit gaat ze te werk wat er op dat moment nodig is voor jou, zodat je de signalen van je lichaam beter leert (her)kennen. Meestal gaat dit door aanraking via het lichaam, maar nu dat even niet mogelijk is, weet dat het ook op afstand kan. Je word je bewust wat er gebeurt in je lichaam, je leert te luisteren naar je hart, hoofd, lichaam en ziel.

Wil jij dat ook, meer balans in je leven? Aarzel niet langer en maak een afspraak voor een kennismakingssessie.

Hartelijke groet, Agnes Hoogendoorn

Isadora Duncanweg 87, Almere | 06-29278229 | mail@agneshoogendoorn.nl | www.agneshoogendoorn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).