column

Ik voel me zo leeg

Ik voel me zo leeg

01-03-2021

“Ik zou zo graag helemaal durven zijn wie ik ben... Ik heb vast heel veel talenten, maar weet niet zo goed welke en hoe ik ze moet gebruiken... Ik zou zo graag op een prettige manier omgaan met alles wat ik voel en denk... Ik verlang naar balans en rust te midden van alle prikkels uit mijn omgeving... Ik voel dat ik heel creatief ben, maar ik doe er niets mee... Ik zou zo graag wat minder kritisch willen zijn naar mezelf...”

Boek gratis een kennismakings- gesprek.

Het is een zin die ik de afgelopen tijd veel hoor zeggen door de mensen die in mijn praktijk komen.

De maatregelen genomen door de overheid rondom corona zorgen ervoor dat veel mensen teruggeworpen worden op zichzelf. Veel dingen waar we plezier uithaalden kunnen niet meer of zijn in ieder geval niet meer vanzelfsprekend. Tijdens de begeleiding kijken we naar deze leegte. Hoe voelt het, hoe ziet het eruit, wat heeft het misschien wel te vertellen? Dit alles doen we via het beeldend werken en soms d.m.v. meditatieve werkvormen. Het zorgt ervoor dat er weer ruimte ontstaat en creativiteit wordt aangesproken. Mensen zitten weer lekkerder in hun vel. Herken jij dit? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Deze is kosteloos.

Suzan Abee De Steiger 77, unit 19b, Almere 06-51745149 suzan@expressie-gewaarzijn.nl www.expressie-gewaarzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).