Adverteren werkt!

column

“Voor 50-ers en 60-ers is er een enorme winst te behalen”

“Voor 50-ers en 60-ers is er een enorme winst te behalen”

01-05-2021

Huisarts Wilma Leenheer begon anderhalf jaar geleden bij fit20. “Ik was te druk om naar de sportschool te gaan. Iemand die ik ken via werk attendeerde mij op fit20, dit ben ik toen gaan doen.”

Ook een gratis kennismakingstraining ervaren? Bel naar fit20 Almere: 036-8200276 of meld je aan op www.fit20.nl

Het bleek inderdaad iets voor Wilma te zijn. Ze ervaarde een efficiënte manier om te doen wat nodig is. “Je trainer coacht je, en bepaalt of het gewicht zwaarder kan, of juist een keer minder zwaar. Er wordt ook goed op je gelet, op je houding, maar je wordt ook gestimuleerd als je het even zwaar hebt. Zonder begeleiding lukt het denk ik weinig mensen om krachttraining op de goede manier te doen.” Als huisarts raadt ze daarom fit20 aan. In steeds meer onderzoeken wordt duidelijk hoe belangrijk spieropbouw is: “Het is jammer dat sarcopenie, leeftijdsgerelateerd spierverlies, nog relatief onbekend is, ook al is dat wel aan het veranderen. Er is voor 50-ers en 60-ers op dat gebied een enorme winst te behalen. De tijd is aan het rijpen voor het soort krachttraining dat fit20 biedt.” Het gehele verhaal is te lezen via deze link: www.fit20.nl/nieuws/klantenverhalen

Ook een gratis proeftraining ervaren? Bel naar 036-8200276 of mail naar: almere@fit20.nl

fit20 Almere Transistorstraat 71D + PJ Oudweg 4 Almere 036-8200276 | www.fit20.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).