bruisende zaken

Veilig vakantie vieren!

Veilig vakantie vieren!

01-05-2021

Een vakantiehuis is op dit moment misschien wel het meest ideale verblijf om coronaproof van uw vakantie te genieten. Via TimelessTravel kunt u heel gemakkelijk op twee manieren uw vakantiehuis boeken.

Neem persoonlijk contact met mij op via telefoon, WhatsApp of email. Geef mij uw vakantiewensen door en ik zoek en boek graag de vakantiewoning van uw dromen. Straks wanneer het weer mag buiten Nederland genieten? Ook dat kan doormiddel van een pakketreis. Bij TimelessTravel kunt u diverse sfeervolle vakantiehuizen boeken, weg van de massa inclusief vlucht en huurauto.

Liever zelf zoeken en boeken? Via de website van TimelessTravel heeft u de keuze uit ruim 40.000 vakantiehuizen binnen en buiten Nederland. Let wel op; in verband met COVID-19 gelden er afwijkende voorwaarden, welke bij boeking vermeld staan.

TimelessTravel heeft u de keuze uit ruim 40.000 vakantiehuizen binnen en buiten Nederland

06-82797908 | www.timelesstravel.nl Volg ons op TimelessTravelbyMireille timelesstravel_bymireille

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).