Adverteren werkt!

Column

Well aging 1,5 uur genieten

Well aging 1,5 uur genieten

01-05-2021

Puur, biologisch en liefdevol. Deze unieke aanpak opent de deur naar “Well·Aging” en symboliseert een harmonie met het verstrijken van de tijd. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

De behandeling omvat technieken gebaseerd op mindfulness om het limbische systeem te stimuleren, met nadruk op drie zintuigen: ruiken, voelen en horen. Plasma’s rijk aan Botanische Cel Factoren (gewonnen uit Arabisch katoen, groene wortel en granaatappel) en Phyto-Peptides (van kurkumawortel en Centella Asiatica – ook wel de “lang-leven plant” genoemd) helpen de huid haar regenererende vermogen te behouden.

De muziek die speciaal voor de AYUNA ceremonies gecomponeerd is, volgt de ritmes van de Well·Aging Geometric Massage, een exclusieve massagetechniek met grepen gebaseerd op de gulden snede. Na al één behandeling is de geest gekalmeerd terwijl de huid er steviger, helderder en zichtbaar jeugdiger uitziet.

Speciaal voor mijn trouwe Bruist lezers! De hele maand mei € 5,- korting op een Well Aging-behandeling

Schoonheidssalon Maresa | Joostlaan 2 Almere | 06-10246148 | www.schoonheidssalonmaresa.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).