Column

Wilt u een Award of een trofee op maat laten maken?

Wilt u een Award of een trofee op maat laten maken?

01-05-2021

U kunt dit door ons laten realiseren. Door onze ervaring, kennis en een goed netwerk van leveranciers zijn wij in staat om alle projecten goed te realiseren. Allereerst kijken wij samen met u naar uw wensen. Dit kan een concreet product zijn of ideeën of wensen die u heeft. Vervolgens sturen wij u passende voorstellen. Wanneer u één van de voorstellen kiest, dan starten wij met de realisatie van een award of een trofee.

We zijn al jaren dé specialist van Nederland, en daarnaast zijn alle mogelijkheden om via een eigen ontwerp een award of een trofee te laten maken volledig op maat.

Bij een bijzondere gelegenheid, prijsuitreiking of bij speciale gebeurtenissen geef je een award of trofee als bijzonder aandenken om het moment nooit te vergeten.

Organiseer een Zoom-uitreiking! Wie is de beste thuiswerker?

Baardmeesweg 37, Zeewolde | 036-5222902 | www.flevotin.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).