column

Hoe ga jij om met        deze bizarre tijd?

Hoe ga jij om met deze bizarre tijd?

01-05-2021

“Ik zou zo graag helemaal durven zijn wie ik ben... Ik heb vast heel veel talenten, maar weet niet zo goed welke en hoe ik ze moet gebruiken... Ik zou zo graag op een prettige manier omgaan met alles wat ik voel en denk... Ik verlang naar balans en rust te midden van alle prikkels uit mijn omgeving... Ik voel dat ik heel creatief ben, maar ik doe er niets mee... Ik zou zo graag wat minder kritisch willen zijn naar mezelf...”

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakings- gesprek!

We zijn aangekomen in een nieuwe werkelijkheid. Het corona-virus zorgt er al een tijd voor dat veel niet meer kan. Ook ik heb al mijn creativiteit moeten aanwenden om mijn sessies toch vorm te kunnen blijven geven.

Eenzaamheid en angst

Veel mensen ervaren angst en door het steeds thuis moeten blijven een gevoel van eenzaamheid. En op die manier word je ontzettend geconfronteerd met jezelf... met je gevoelens en gedachten. Niet altijd makkelijk en misschien zelfs pijnlijk.

De natuur als spiegel

Op dit moment geef ik veel sessies buiten. Het aanwezig zijn in de natuur is voor veel mensen zeer ontspannen. We wandelen en ik maak gebruik van de natuur als spiegel in de sessie. Dit aanbod zal ik voortzetten ook als straks alles weer wat normaler is.

Heb jij belangstelling voor een sessie buiten? Kun je wel een steuntje gebruiken op dit moment? Neem dan contact op!

Suzan Abee De Steiger 77, unit 19b, Almere 06-51745149 suzan@expressie-gewaarzijn.nl www.expressie-gewaarzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).