column

Succes van de juiste haarbehandeling!

Succes van de juiste haarbehandeling!

01-06-2021

Wil je ook meer uit een goede haarbehandeling halen volg dan deze tips!

1 Succes van de juiste haarbehandeling, kun jij ons daar meer over vertellen?

Jazeker, succes krijg je door de juiste haardiagnose vast te stellen. Dit doen wij voordat wij klanten ontvangen in de salon.

2 ziet het stellen van de haardiagnose er dan uit bij jou in de salon?

Ik doe bewust geen online boekingen; dat kan simpelweg niet omdat ik maatwerk lever en dat verschilt in tijd enorm binnen ons aanbod van haarbehandelingen.

3 Hoe plannen jullie dan de afspraken in?

Ik doe de boekingen en daar heb ik inderdaad erg veel werk aan, vertelt Ismahan lachend. De standaardvragen zijn: een foto van het haar op dat moment bij daglicht en een foto van de kleur/coupe, ingevolge de wens van de klant.

4 Dat lijkt mij heel helder, vooraf goed communiseren, dan weet de klant en jij precies waar jullie aan toe zijn?

Klopt helemaal, ik maak aan de hand van de geleverde foto’s een mooi plan en prijsopgave, en het belangrijkste of hetgeen de klant m.b.t. het haar wenst, goed is te realiseren.

5 Het is inderdaad nog niet helemaal normaal om de klant op de ‘gewone manier’ te verwelkomen in deze tijd waar alles digitaal gaat toch?

Het is zo gegroeid in de afgelopen jaren. Ik praat ook zelden met de klant tijdens het knippen en kleuren. Ik kan simpelweg geen hoogwaardige kwaliteit leveren als ik ook nog eens over koetjes en kalfjes moet kletsen. Mijn doel is het mooiste haar te maken voor iedereen die ‘Queens’ binnenstapt; dan is goede communicatie vooraf heel belangrijk!

Ismahan Obenali | Flipjestraat 31, Almere Buiten | 06 45 73 55 25 | www.queenshairstyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).