column

 Maak je artistieke             droom waar

Maak je artistieke droom waar

01-08-2021

Alle cursussen zijn zo ontworpen dat iedereen, van beginners, die nog nooit een penseel in hun handen hebben gehad, tot en met gevorderden, er plezier aan zullen beleven. The Seasons Art Class® is een perfecte manier om nieuwe technieken te leren, waar u uw hele leven plezier van gaat hebben.

Teken en schilderlessen bij u in de buurt!

Van echte beginners tot gevorderden, net zoals u Het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en het wordt beslist een leuke ervaring die u nooit zult vergeten en altijd zal koesteren! Alle volwassenen, jong en oud zijn, welkom.

Wij proberen tijdens onze lessen een gezellige, relaxte sfeer te creëren, niet alleen om te zorgen dat potentiële kunstenaars zich kunnen ontwikkelen, maar ook om te zorgen voor een levendige sociale bijeenkomst waar al onze cursisten iedere keer naar uitkijken.

Prijs per les € 23,50 excl. BTW. Totaal 14 lessen.

Mede dankzij financiële steun van het Cultuurfonds Almere is het mogelijk met de lessen door te gaan en we kunnen voor nieuwe aanmeldingen eenmalig een korting aanbieden van 28% op het cursusgeld, dus u betaalt € 287,00 i.p.v. € 399,00 en het start pakket voor €29,00 i.p.v. €35,00.

De Steiger 77 Almere | 036-5252847 www.schilderlessen-almere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).