Column

Wil jij meer rust in je hoofd?

Wil jij meer rust in je hoofd?

01-08-2021

Voel jij je gestrest en maakt je hoofd overuren? Wil je daar verandering in? Neem vandaag de eerste stap en start met de simpele oefeningen uit mijn e-boek ‘Naar meer rust in je hoofd’.

Pas de 5 simpele oefeningen toe en voel hoe de stress vermindert.

Het valt me op dat er zoveel mensen lijden aan stress en dat ze niet tijdig iets daaraan doen.

Ik geloof dat vrouwen veel innerlijke kracht en doorzettingsvermogen in zich hebben. Ze zijn als geen ander in staat om veel bordjes in de lucht te houden. Daarnaast zijn ze harde werkers en staan ze klaar om anderen te helpen.

Maar vaak nemen ze ook te veel hooi op hun vork en blijven op wilskracht doorgaan. Of ze dragen te veel hun onverwerkte verleden met zich mee. Met als gevolg dat ze vastlopen in hun leven en in hun lichaam. Ze verliezen zichzelf en het contact met hun eigen innerlijk.

En dat is jammer want daardoor doen ze zichzelf te kort. Als ze zo doorgaan komen ze in een negatieve spiraal terecht waardoor ze vervreemden van hun omgeving, tegen een echtscheiding aanlopen, burn-out raken, hun baan verliezen of depressief raken.

Als sensitieve rustgever, stress-releaser, rebalancer en burn-out ervaringsdeskundige help ik jou meer rust en harmonie te vinden in je hoofd, lijf en leven.

Hartelijke groet, Agnes Hoogendoorn

Praktijk Agnes Hoogendoorn | Isadora Duncanweg 87, Almere | www.agneshoogendoorn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).