Column

Wat te doen na een overlijden?

Wat te doen na een overlijden?

01-11-2022

Na een overlijden zijn er een aantal zaken die uw aandacht vragen. Op dat moment hebben de nabestaanden onder emotionele omstandigheden en onder hoge tijdsdruk, beslissingen te nemen. Vooral dan is niet alleen de persoonlijke betrokkenheid van Ab-ire waardevol, maar ook onze jarenlange ervaring in professionele uitvaartbegeleiding en expertise voor u van essentieel belang.

Voordat u direct de telefoon pakt en het meldnummer op een eventuele polis belt, kan het zinvol zijn om u eerst af te vragen of u ook daadwerkelijk wil dat deze verzekeraar voor u gaat bepalen wie de uitvaart voor u gaat verzorgen.

De praktijk wijst uit dat het namelijk altijd een grote landelijke uitvaartorganisatie is met wie zij contractuele afspraken en belangen hebben. Kiest u liever zelf? Als u zelf al goede ervaringen heeft met een uitvaartverzorger bij u in de beurt, is het verstandiger om deze direct te benaderen. Ab-ire is al ruim 20 jaar een begrip in het verzorgen van begrafenissen, crematies en uitvaarten in Almere, Lelystad, Zeewolde, Bussum, Hilversum, Laren, Muiden, Muiderberg en Naarden e.o.

Waarom kiezen we voor Ab-ire uitvaartzorg?

Martijn Huffnagel heeft bewust gekozen onafhankelijk uitvaartondernemer te willen zijn. Zo kan Martijn nabestaanden zonder enige terughoudendheid of beperking beter helpen wensen persoonlijk vorm te geven. Dit zonder afhankelijk te zijn van de beperkende bepalingen van natura-verzekeraars. Door de onafhankelijkheid is er binnen de kaders van de Wet op de Lijkbezorging bij Ab-ire juist véél mogelijk.

info@ab-ire.nl | 06 -130 66 332 | 036-534 9000 | www.ab-ire.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).