Column

Jij wilt verandering

Jij wilt verandering

01-12-2022

Herken je dat? Je loopt ergens tegenaan in je leven, je raakt snel uit balans, je ontploft, of sluit je af. Daar wil je verandering in, maar het lukt je niet om dat te doen.

Als sensitieve rustgever, stress-releaser, rebalancer en burn-out ervaringsdeskundige begeleid ik jou om meer rust en harmonie te vinden in je hoofd, lijf en leven.

Tijdens een sessie gaan we samen op ontdekkingsreis en ‘luisteren’ naar wat je lichaam te vertellen heeft. Je krijgt inzicht wat er aan de hand is en ruimt zo trauma’s op celniveau op. Dit wordt ook wel systemisch coachen via het lichaam genoemd.

Door bewust te worden wat er gespeeld heeft bij jou en je familie, kun je jouw rol daarin zien. Je kunt uit de patronen stappen en je eigen pad lopen. En dat werkt helend, zowel voor jou als ook voor de generaties voor en na je.

Hartelijke groet, Agnes Hoogendoorn

Praktijk Agnes Hoogendoorn | Isadora Duncanweg 87, Almere | www.agneshoogendoorn.nl 06-2927 8229

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).