Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Vormgeven         in steen

Vormgeven in steen

01-12-2022

Paulina leert u de fijne kneepjes van het vak

Paulina Martin de Kreij is beeldhouwster met passie voor het vak. Ze zit vol creatieve ideeën en maakt bronzen en natuurstenen (vooral marmeren) beelden. De werkplek van Paulina Martin vind je tegenover de kerk in Almere Haven.

In haar atelier maakt ze haar werken in brons en natuursteen. Paulina werkt vaak in opdracht en na een paar gesprekken met de opdrachtgever probeert zij aan alle wensen te voldoen.

Paulina geeft cursussen in beeldhouwen. Men leert met diverse soorten natuursteen werken, techniek en vormgeving. Ook wordt aandacht besteed aan anatomie. Er zijn vele soorten steen beschikbaar waaruit een keuze gemaakt kan worden, om uw eigen creatie onder begeleiding te vervaardigen. De beeldhoudster werkt en exposeert al bijna 35 jaar op de Kerkgracht 129. Ook vervaardigt zij beelden in opdracht waarbij de opdrachtgever eigen inbreng heeft in het produceren van de opdracht. Hieronder vallen ook gedenksculpturen voor mensen die op een bijzondere manier hun dierbaren willen herdenken. Momenteel zijn er nog enkele plekken vrij voor cursisten die creatief bezig willen zijn.

Paulina's werk is te zien in Atelier Odelein

Atelier Odelein | Kerkgracht 129, Almere 036-5311319 | 0618492523 | www.odelein.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11030 - My Favorite Clinic