column

Yoga om te herstellen

Yoga om te herstellen

01-01-2023

Al meer dan 20 jaar geef ik les in de klassieke yoga. Een hele rijke en veelzijdige vorm van yoga. Het heeft mij balans gegeven, rust en verdieping en het tegelijk mogelijk gemaakt om middenin het leven te staan. Veel anderen vinden baat bij klassieke yoga als een hulpmiddel bij mentale onrust of bij lichamelijke klachten. En voor mensen voor wie de beperkingen, door een aandoening of door leeftijd, groter en groter zijn geworden geef ik Yoga Light, waarbij veel zittend op de stoel wordt gewerkt.

Daar komt nu een nieuwe vorm bij, Restorative Yoga. Een yogavorm waarbij het lichaam niet in inspannende, moeilijke houdingen wordt gebracht. Iedere houding wordt juist met zoveel mogelijk comfort omringd. Ondersteund door kussens, dekens, bolsters en yogablokken stel je het lichaam in staat zich over te geven aan de ontspanning. En dat geeft ruimte om je aandacht, de geest, te richten op het thema van de les, op zachtheid en herstel. Want de naam zegt het al: Restorative Yoga, Herstellende Yoga. Bij uitstek geschikt voor mensen die herstellen van een operatie, een aandoening. Die na een fikse burnout de weg terug willen vinden. Die na een zware periode in het leven de weg terug omhoog willen nemen.

NIEUW bij Ganesha Almere. Meer weten? Neem dan contact op.

Rodinweg 59 Almere | 06-53744367 Astrid Boutkan en Frans Zwagemakers | www.ganesha-almere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).